κελαηδά χωρίς λαλιά τ᾽αηδόνι
εγώ σέρνω αργά το πτώμα μου.
Ουράνιο τόξο γίνεται η φυγή
ποιό χρώμα στ'αντίο να χαρίσω
άντε ξημέρωσε πήρε η αυγή
αντίο λοιπόν εγώ θ᾽ αναχωρίσω.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ποιό χρώμα στ'αντίο να χαρίσω
::theos.:: ::theos.:: ::theos.::
Έλα μου ντε??Τι χρώμα έχει το αντίο?? ::rol.::
Πολύ καλό....
Καλησπέρες!!!!::hug.:: ::hug.::