Παναγια μου Σωσε μας
Τι βροχή
Ξαφνική
Σαν κλάμα
Δεν είναι σταγόνες αυτές
Όχι
Είναι δάκρυα
Κάποιος κλαίει εκει ψηλά
Μην κλαις
Σε ακουμε
Θα ψαλλουμε
Μπορούμε
Μη βιαζεσαι
Θα οργανωθούμε
Εσυ θα εισαι μπροστα
Κι εμεις θ ακολουθούμε
Μη βιαζεσαι
Θα οργανωθούμε
Εσυ θα εισαι μπροστα
Κι εμεις θ ακολουθούμε
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::angel.:: ::angel.:: ::angel.::