Το χαμόγελο των πιτσιρικάδων ….
Ο αναίτιος θυμός τους ….
Το ανεπαίσθητο αεράκι στο πρόσωπο …..
Η αμφιβολία των ηλιαχτίδων την άνοιξη ….
Οι μικρές βόλτες με ποδήλατο ….
Ο συνωστισμός στον πεζόδρομο με τα ΄΄καφέ΄΄….
Η ανυπόμονη ουρά του σκύλου …..
Το ελαφρό κόψιμο …. στο ξύρισμα ….
Η γεύση από τις φράουλες ….
Η απρόσμενη ….καλημέρα σου….
Μικρές …. αδιόρατες ευτυχίες…..
Μικρές …. αδιόρατες ευτυχίες…....αυτές είναι που αξίζουν μόνο που τις περισσότερες φορές τις περιφρονούμε...θαυμάσιο φιλαράκι !!!!!!!!!!!!καλησπέρα ::hug.:: ::theos.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο