Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132733 Τραγούδια, 271226 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Απέναντι είναι το νησί σου
Απέναντι είναι το νησί σου
και γω στο πλοίο της γραμμής
ακροβατώ στη διαδρομή σου
θυμάμαι λόγια της σιωπής
Δεύτερη μέρα του Ιούνη
νιογέννητη η καλοκαιριά
έχει πετάξει το μπαστούνι
η αγάπη πάλι περπατά
χωρίς τα μάτια τα μαλλιά σου
δίχως το λάγνο σου φιλί
μακριά απ'τ'απότομα σκαλιά σου
έμαθε να κυλάει η ζωή
Απέναντι είναι το νησί σου
και γω περνάω μ'άλλο σκαρί
στα όνειρα μόνο μαζί σου
τι κι αν αλλάξαν οι καιροί
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
11
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Συναισθήματα - Εικόνες
Ομάδα
Αταξινόμητα
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
Γλαυκονόμη
©
03-06-2012 @ 00:42
zanneiotisa
03-06-2012 @ 00:49
http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F%3Fhl%3Del&hl=el&gl=GR#/watch?v=Cve-IVwsbX0
::love.::
pZiTsA
03-06-2012 @ 01:17
Πάρα πολύ ρομαντικό και γεμάτο προσμονή!! ::hug.::
Ανυπότακτος
03-06-2012 @ 07:26
::hug.:: ::love.:: ::up.::
monajia
03-06-2012 @ 08:17
πολυ ομορφο..............................
::love.:: ::love.:: ::love.::
ALIROS
03-06-2012 @ 08:29
http://www.youtube.com/watch?v=AHVtUOz-7Lo
**Ηώς**
03-06-2012 @ 09:05
έχει πετάξει το μπαστούνι
η αγάπη πάλι περπατά ::love.:: ::love.:: ::up.::
http://www.youtube.com/watch?v=v8S3JN28hHM&feature=related
καλημέρα!!!!!!!!!!
malkon64
03-06-2012 @ 10:03
Θαυμάσιο ..........!!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα και καλή Κυριακή !!!!!!!!!!!!!
::theos.:: ::theos.:: ::theos.::
στίχος
03-06-2012 @ 12:34
..κόσμημα...!!!
αντικλείδι
03-06-2012 @ 14:03
αξιολάτρευτο !!!!!
ΔΑΝΗΣ
05-06-2012 @ 00:05
ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ...ΤΑ ΤΙΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ!!!!
στίχος
05-06-2012 @ 07:02
http://www.youtube.com/watch?v=rwvGYBKVaVY&feature=related
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 13%