Μαυρομαντηλού 11-06-2012 @ 17:41 | ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΚΟΥΣΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ΡΥΘΜΟΣ ΣΕ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ......
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΙΩΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::hug.:: ::hug.:: ::hug.:: | |