Μαυρομαντηλού 11-06-2012 @ 23:20 | ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αλλα οταν εχεις τη θαλασσα , τον ηλιο και το βλασταρι,
δεν γινεται να μη βρεισ νερο, και βαρκα.
οσο για την ελπιδα δεν το συζητω. η ελπιδα ειναι το ιδιο το βλασταρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΌΥΜΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::yes.:: ::yes.:: ::yes.:: | |