Τώρα που μ’ άνοιξες λύθηκε το αίνιγμα.
Τώρα που μ’ άνοιξες νιώθω τα βέλη.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τελικα τα βελη βρηκαν το στοχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τωρα που μου ανοιξες ----- το ειδα ε???????????????