Μα σαν φορεσεις τ ασπρα
Γινε εσυ νεραιδα κοντα μου
Θα εχεις τοτε βρει το μαγικο ραβδι
Που ναι μικρο κλειδακι σκουριασμενο
Αφεσου και ανοιξε και κλεισε την πληγη
Που ναι μικρο κλειδακι σκουριασμενο
Αφεσου και ανοιξε και κλεισε την πληγη
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λατρεμενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
::love.:: ::love.:: ::theos.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο