Πωπωωωωω μας έκαψες με τις εικόνες!!!!!!!!
Κολλητός ο χρόνος , με βοηθά να σε ξεχάσω
μα κάποιες στιγμές θριαμβευτικά αντεπιτίθεσαι ::mad.::
Άχ αχ αχ..
Πολλές καλησπέρες... ::hug.::
Κολλητός ο χρόνος , με βοηθά να σε ξεχάσω....ο χρόνος είναι το πιο πιστό συντροφάκι μας που μας βοηθά να ξεχάσουμε και να κλείσουμε πληγές.....ωραίο Νίκη μου!!!!!!!!!
Εμενα παντα μου επιτιθεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν υπαρχουν διαλειμματα λησμονιας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αχ, ας εσβηνε για λιγο κι ας ερχοταν μετα ακομα και πιο έντονα. θα το αντεχα. αλλα εκει !!!!!!!!!!!!!!!! παντα εκει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ματια, προσωπο, φωνη................
::love.:: ::love.:: ::love.::