Ένα τραγούδι ....
Μια μελωδία ....
Μια κραυγή.......
Να μην ακούω
την καταιγίδα
Την αστραπή ..
τις στάλες της βροχής
να πέφτουν παθιασμένα
να χάνονται
στους καυτούς δρόμους
Όπως εγώ
στην αγκαλιά σου
Στο σώμα σου
κάθε φορά
που σου δινόμουν .
πόσες καταιγίδες
ξεσπούσαν
Δεν γίνεται ν ακούω
Με τυλίγει η καταιγίδα
Και με τρελαίνει
Που ξέρω
Πως εσύ
Δε θυμάσαι ..
Να μην ακούω την καταιγίδα
Την αστραπή .. τις σταλες της βροχης ....κι όμως οι καταιγίδες είναι τόσο εκκωφαντικές όταν ξεσπούν γλυκιά μου...δε γίνεται να μην τις ακούμε...υπέροχο !!!!!!!!!!!!!! ::hug.:: ::theos.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο