Μαυρομαντηλού 30-06-2012 @ 18:23 | απεγνωσμένα να γυρεύει εμπιστοσύνη
αδυνατώντας να διαβεί άλλη πορεία
διχασμένη σιωπή την έσκιαζε το κλάμα ενός μωρού
στέκει η ψυχή της από το σώμα προδομένη
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φαινεται οτι η ζωη για κατι αλλο την προοριζει τη Μυρσίνη.
Αυτο το κλαμα του μωρου ειναι το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.
Αυτο το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ , επιδρα επανω τηυς ετσι ωστε,
'''''και ας έχει μείνει ξεχασμένη από το θεό
στέλνει ακούραστα για εκείνη προσευχή'''''''
--- Ακουραστη--
---Προσευχη=άρα Πίστη. ---
'''''όλο το είναι της σε σένα να χαρίσει''''' Ετοιμη να δοθει ακομα κι αν αυτο της ειναι επωδυνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οσο για τον ΔΙΚΑΣΤΗ, είναι η αγωνια για το πώς θα ''κριθει'' αυτη η νεα κατασταση.Ειναι σαν να λεμε :: ολοι και ολα κρινονται στο χρονο,στην πορεια...................
Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΜΥΡΣΙΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΆΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ''θηλάζει απτή ζωή της τη ζωή '''
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::theos.:: ::theos.:: ::theos.:: | |