Μαυρομαντηλού 04-07-2012 @ 19:28 | ΚΟΙΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΙΑ...
ΤΡΕΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αραγε στην στροφη τι περιμενει
Ευθεια φωτεινη η αδιεξοδο και πουθενα δε βγαινει
~~~~~~ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
::love.:: ::love.:: ::up.:: | |