Στο ζεστό χαμόγελο του ήλιου σε φιλώ
με χείλη που στάζουν θαλασσινή αλμύρα
με τις ακτίνες του για σένανε κρυφομιλώ
για της ψυχής τα λάφυρα που κάποτε πήρα
κρυφοκοιτάζω να δώ πώς μακριά περνάς
χαρίζοντάς σου μιά χούφτα γαλάζιο ουρανό
κι αν στου χρόνου τα σοκάκια τριγυρνάς...
ψάχνοντας της αγάπης το σεντούκι τ'αδειανό
μυρίζω τ' αρωμά σου στο πέρασμα του χθές
τυλίγω το κορμί μου στου έρωτά μας το σεντόνι
άχρωμος ο κόσμος μα του δίνεις λάμψη αν θές
σε ένα δωμάτιο που βρεθήκαμε κάποτε μόνοι
δένω έναν κόμπο στης ανάμνησης την ούγια
να μην μου φύγεις και σε χάσω ακριβέ μου....
αγγίζω τ' όνειρα νοερά κάνοντας τα καινούργια
σε προσκαλώ σε μια ξενάγηση δική μας μονάκριβέ μου.
Στο ζεστό χαμόγελο του ήλιου σε φιλώ
με χείλη που στάζουν θαλασσινή αλμύρα
με τις ακτίνες του για σένανε κρυφομιλώ
για της ψυχής τα λάφυρα που κάποτε πήρα!!!! ::blush.:: ::up.:: ::up.::