Μαυρομαντηλού 08-07-2012 @ 17:49 | Δίωξε τι πονηριά
γέλα με τι ψυχή σου
για ν' αρθώ εγώ κοντά
για να μείνω μαζί σου .
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΙ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::laugh.:: ::laugh.:: ::up.:: | |