Νύχτα ζεστή , αφόρητη
η ατμόσφαιρα πνιγερή
δεν μπορώ σχεδόν
να πάρω αναπνοή
πόσο δεν με θυμάσαι ….
Λιώνω από τη ζέστη μα
μ αρέσει κάπως αυτή η ζεστασιά
είναι σαν παρηγοριά
γιατί στην καρδιά μου
έχει φωλιάσει σαν ατέλειωτος χειμώνας
μια παράξενη
και ανυπόφορη παγωνιά