ΕΛΠΗΝΟΡΑΣ 16-07-2012 @ 16:07 | Θέλουνε,για το καλό μας,
οι ταγοί μας,οι λεχρίτες,
τους μισούς,μέσα στο χρόνο,
να μας κάμουν..μακαρίτες.
Εαν,[ σκέφτονται ],την πίτα
την μοιράσουν οι μισοί
η μερίς του καθενός τους
θε να ..διπλασιαστεί.
Ομως, τούτο,λόγω τρόμπας,
δεν σκεφτήκανε τα βλήτα:
Oταν θα 'χουν φύγει τόσοι,
ποιοί θα φτιάχνουνε την πίτα?
::hug.:: | |