Χάρισε μου απόψε
έναν τελευταίο λυγμό,
μια μικρή κραυγή
κι εγώ θα σου δοθώ
σαν να ναι η τελευταία φορά
που αγγίζεις το κορμί μου…
σαν να ναι τελευταία …
αυγουστιάτικη πανσέληνος
Μη φύγεις πριν ξημερώσει
κλείσε με σε μια στιγμή
σ ένα βράδυ…
κι εγώ θα χαθώ….
σαν όνειρο που λίγο θυμάσαι
σαν αχνάρι στην άμμο
σου το κύμα σβήνει
Κι εγώ ….
θα σ αγαπώ σαν καλοκαίρι
Που χάθηκε γρήγορα...
κι ένοχα....
ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ .…