Απεριόριστος 14-08-2012 @ 20:15 | Θλιμμένο ποιητικό ξέσπασμα
υπό το χλομό φως των αστεριών
στο μονοπάτι της καρδιάς σου,
που προσδοκεί την άφιξη του
αγαπημένου προσώπου, σαν
αερικό που χάθηκε στα δικά του
σκοτεινά μονοπάτια.
Καλησπέρα Μαριάννα. Διάβασα με
πολύ προσοχή και ειλικρινή διάθεση
το όμορφο ποίημά σου, και εισέπραξα
ακριβώς τα παραπάνω που σου γράφω.
Καλό σου βράδυ. | |