ταπεινος ναρκισσος 15-08-2012 @ 20:59 | Αγαπητε,μην το διερευνείς το επίμαχο ζήτημα.Το ψάρι βρωμάει
από το κεφάλι.Και δυστυχώς θα βρωμάει εσαεί.Για όλα τούτα,
τα δεινά που μας βρήκαν φταίει η πολιτική τάξη.Οι οποία
προσχεδίασε στο μεγαλύτερο σύνολο της,τις ενέργειες και τις
πράξεις της.Τέτοιές ώστε να βρεθούμε σε αυτή τη δυσάρεστη
θέση.Και τώρα μας επιτίθεινται,μάζι με τους δημοσιογράφους,
την λέγομενη τετάρτη εξουσία,που τόσο πληγή χαίνουσα,με ακατάσχετη ροή,έχει δημιουργήσει σε αυτόν το τόπο.Από πίσω
βέβαια βρίσκεται,το μέγαλο επιχειρηματικό κεφάλαιο.
Καλό σου βράδυ mipezia.
| |