Μαυρομαντηλού 17-08-2012 @ 18:34 | Έχω κάτι στολίδια
πετάμενα κουρέλια
τσίτια και ρέλια
μα έχουν εμένα
να στολίζω κρυμμένα
λόγια που αλλάζουν
και φως μας σταλάζουν
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,,,,,,,,
ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |