Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΟΧΗΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΡΕΙΣ,
ΤΥΦΛΟΤΗΤΑΣ, ΚΩΦΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ
ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΜΙΑΣ ΝΤΟΜΠΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::rol.:: ::rol.:: ::rol.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο