Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132743 Τραγούδια, 271237 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Ειπεσ Θα Ανεβεισ Πιο Ψηλα
ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΠΙΟ ΨΗΛΑ
Είπες θα ανέβεις πιο ψηλά
πιο πάνω κι απ τη σκέψη
σε όνειρα απατηλά
δεν είχες ταξιδέψει!
Σαν αετός στην κορυφή
Να φτάσεις ήθελες εκεί!
να φύγεις έξω απ το κελί
κι απ της ζωής τη φυλακή!
Ανέβηκες όμως ψηλά
να φτάσεις ως τ αστέρια
αλλά κοπήκαν τα φτερά
στου ήλιου τα μαχαίρια!
Σαν αετός στην κορυφή
Να φτάσεις ήθελες εκεί!
να φύγεις έξω απ το κελί
κι απ της ζωής τη φυλακή!
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
6
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Έρωτας & Αγάπη
Ομάδα
Στίχοι για μελοποίηση
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
takis tagalos
©
31-08-2012 @ 16:15
monajia
31-08-2012 @ 16:18
Σαν αετός στην κορυφή
Να φτάσεις ήθελες εκεί!
να φύγεις έξω απ το κελί
κι απ της ζωής τη φυλακή!
::theos.:: ::theos.:: ::theos.::
**Ηώς**
31-08-2012 @ 17:27
Σαν αετός στην κορυφή
Να φτάσεις ήθελες εκεί!............όμορφο Τάκη!!!!!!!!!!
takis tagalos
31-08-2012 @ 19:14
ευχαριστω πολύ.. ::love.::
Γιάννης Ποταμιάνος
31-08-2012 @ 19:28
Ανέβηκες όμως ψηλά
να φτάσεις ως τ αστέρια
αλλά κοπήκαν τα φτερά
στου ήλιου τα μαχαίρια!
Ωραίο!
Καλό βράδυ Τάκη
::yes.:: ::yes.::
vedova nera
31-08-2012 @ 22:01
ωραίο !
nadin1974
31-08-2012 @ 23:59
http://www.youtube.com/watch?v=f7pnn8kle78&feature=player_detailpage
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 12%