Περιπλανιέται στο σκοτάδι
Κι αν τον κατάντησαν ρημάδι
Πίσω απ’ τον φράχτη όταν βλέπει
Με όνειρα το ανατρέπει
Πως δε ζει μέσα στην ομορφιά του
Στο γεμάτο το φεγγάρι στην καρδιά του
Μόνος
Σαν λύκος μόνος
Δεν τον γουστάρουν μερικοί μα ουρλιάζει μόνος
Ουρλιάζει για ν’ ακούσουν
Τα πρόβατα εκεί έξω
Μα κι οι ονειροπόλοι λύκοι στην απέξω
Πρόβατα δεν είναι απειλή
Θέλει πανσέληνο στη γη
Ξάγρυπνος παραμονεύει
Σκέφτεται πως ταξιδεύει
Να ξεφύγει από την οργή του
Το καμένο δάσος και την παρακμή του
Μόνος
Σαν λύκος μόνος
Δεν τον γουστάρουν μερικοί μα ουρλιάζει μόνος
Ουρλιάζει για ν’ ακούσουν
Τα πρόβατα εκεί έξω
Μα κι οι ονειροπόλοι λύκοι στην απέξω