heardline 08-09-2012 @ 05:35 | Αν και λέι αλήθειες και είναι πράγματι καλά γραμμένο, δίνει την εντύπωση ρήσης μαθητείας, προτροπής, προσταγής, κ.λ.π. με αποτέλεσμα να γίνεται βαρύ στον αναγνώστη, ο οποίος μπορεί να μη θέλει να οδηγείται, αλλά να οδηγεί το στίχο..........
Όπως προανέφερα είναι καλά γραμμένο, αλλά.......... | |