Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132760 Τραγούδια, 271256 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1253)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9278)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Πώς γίνεται
prwth nyxta makrya sou
ta shmadia sou metrw
antoxh kai kardia
paizoune krufto
koitazw ston ka8repth
ton pono pou kula
panv sta magoula mou parapona trella
kai anarwtiemai
pws ginetai
h apostash
n amunetai
bu8os na ginetai
se akres thw kardias
pws ginetai
palmos na ginetai
to oneiro
pou afhnetai
san aggigma kardias
s agapw kai mou leipeis tromaxtika
matia mou meli,gluka san meli
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
3
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Συναισθήματα - Εικόνες
Ομάδα
Αταξινόμητα
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
lena Kyropoulos
l;)ena (lena)
©
27-12-2005 @ 19:36
MARGARITA
28-12-2005
Αντοχή και καρδιά παίζουνε κρυφτό, σωστό και αληθινό!!!!!!!
Γιώργος_Κ
28-12-2005
Έλα ντε, πώς γίνεται? :)
maraki
28-12-2005
ginete otan alhtheina agapas
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 13%