Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132744 Τραγούδια, 271238 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Χωρίς τίτλο
Ένα μεγάλο ευχαριστώ
σ'αυτούς που με διαβάζουν
σε όσους με σχολιάζουνε
μα και σ'αυτούς που με χλευάζουν
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
6
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Αταξινόμητα
Ομάδα
Αταξινόμητα
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
ΑΣΤΡΙΝΟΣ
©
26-10-2012 @ 08:29
**Ηώς**
26-10-2012 @ 09:13
χρόνια σου πολλά!!!!!!!!!!γερός και δημιουργικός!!!!!!!!!!!!!! ::hug.::
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Poems&act=details&poem_id=103436
καλή μας μέρα με χαΜόγελο και ΦΩΣ!
ΛΥΔΙΑ_Θ
26-10-2012 @ 09:14
Χρόνια Πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΣΤΡΙΝΟΣ
26-10-2012 @ 11:36
::smile.:: ::smile.:: Χαρά υγεία και δημιουργία σας εύχομαι.Ευχαριστώ για τις ευχές.
monajia
26-10-2012 @ 14:50
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ....ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ....
::love.:: ::love.:: ::love.::
nadin1974
26-10-2012 @ 20:14
Δημητρη χρονια σου πολλα
να γραφεις παντοτε καλα
να σε διαβαζουμε
να σε θαυμαζουμε!!!
http://www.youtube.com/watch?v=OT-BFCW1y6k&feature=player_detailpage
::smile.:: ::smile.:: ::hug.::
Helene52
26-10-2012 @ 21:47
Χρόνια Πολλά !!!!!! ::yes.:: ::hug.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 22%