Μαυρομαντηλού 28-10-2012 @ 16:48 | Με τον εαυτό μου δεν τα βρίσκω
Τη ζωή μου βάζω σε ρίσκο
Γύρω από σένα εγώ γυρνάω
Σαν δορυφόρος σε κοιτάω
Έχω χάσει το μυαλό μου
Σε θέλω τώρα εδώ μωρό μου
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε, ΠΑΡΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
::love.:: ::love.:: ::love.:: | |