monajia 01-11-2012 @ 15:20 | είναι κάτι.....
αναμνήσεις που σε "βιάζουν"
το είναι σου , αυτές δικάζουν
τρυπώνουν στο κελί του νού
βρίσκουν τα λάθη τ'αλλουνού
τα ασύστολα τα ψέματά του...
όσα σε πόνεσαν σφάλματά του
ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΝΑ......ΤΕΛΕΙΟ............
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
::love.:: ::love.:: ::love.:: | |