Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132741 Τραγούδια, 271229 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Δίχως όρια
Την καλημέρα μου σε όλη την στιχοπαρέα ..!!
Αφησε με
Στην λεωφόρο
Του σύμπαντος
& πατα τέρμα γκάζι,
Στα όρια & πάλι
Δίχως όρια ...!
4/11/12
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
10
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Αταξινόμητα
Ομάδα
Αταξινόμητα
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
aprobleptos.blogspot.com..[ Να διαβαζεις τη σιωπη,να της δινεις στα χειλη ενα φιλι.)
aprobleptos (Γιώργος)
©
03-11-2012 @ 23:07
**Ηώς**
03-11-2012 @ 23:20
Στην λεωφόρο
Του σύμπαντος ::theos.:: .........δεν έχω λόγια Γιώργο!!!!!!!!!!!!
ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ
03-11-2012 @ 23:26
καλημέρα και καλή κυριακή!!!!!!!!δεν έχω λόγια........
elena351
04-11-2012 @ 00:29
Στην λεωφόρο
Του σύμπαντος
::up.:: ::theos.:: ::yes.::
http://www.josephinewall.co.uk/goddesses/child_universe.jpg
scarlet1977
04-11-2012 @ 00:32
& πατα τέρμα γκάζι,
έτσι ! και χωρίς φρενα !!!!!
::rock.::
http://www.youtube.com/watch?v=Y0dk1Ill-ZQ
aridaios
04-11-2012 @ 01:45
::yes.:: ::yes.::
Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ
04-11-2012 @ 09:18
καλημερα...........!!!!!!!!!!!!
monajia
04-11-2012 @ 10:46
::theos.:: ::theos.:: ::theos.::
ALIROS
04-11-2012 @ 16:37
::theos.:: ::theos.:: ::theos.::
Μαυρομαντηλού
04-11-2012 @ 17:25
Στα όρια & πάλι
Δίχως όρια ...!
::up.:: ::up.:: ::yes.::
ierapostolos
05-11-2012 @ 12:24
..... πατα τέρμα γκάζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 14%