Ιχνηλάτης 07-11-2012 @ 18:53 | Το ότι αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε (αφού το νοιώθουμε ήδη στο πετσί μας), είναι ελπιδοφόρο!
Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πέρα απ` το να ελπίζουμε! Αν πώ τι πρέπει να κάνουμε μπορεί και να παρεξηγηθώ!
Ας οδηγήσει το ένστικτο του Ελληνα εκεί που πρέπει, μιας και μας έχουν μεταμορφώσει σε πρόβατα, γουρούνια και πάσης φύσεως ζωντανά! | |