Μαυρομαντηλού 13-11-2012 @ 19:18 | Δεν έχεις λόγο
να χαθείς
μες στην ομίχλη πάλι
Δεν έχεις λόγο
να εξατμιστείς
μες την αιθάλη
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙΣ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΥΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ωραίο !!!!!!!!!!!!!!!!!!! μου άρεσε πολύ!!!!!!!!!!!!!!!
Διδακτικό
::yes.:: ::hug.:: ::hug.:: | |