Μαυρομαντηλού 17-11-2012 @ 18:19 | Όταν τα μάτια σου κοιτώ
βλέπω έναν ουρανό που
μπορώ να πετάξω μα !!!!!!!!!!!! ΑΦΟΥ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ!!!!!!!!!!! ΘΑ ΣΤΑ ΔΩΣΕΙ Η ΑΓΑΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κόπηκαν τα φτερά μου
και πια ζωή να φτιάξω????? ΠΟΙΑ????? ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ!!!!!!!!!! ΑΥΤΗ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
Έμεινα μόνος μου
με τα όνειρα
γκρεμισμένα και
από τα λάθη μου ?????? ΜΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!!! ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ, ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!!!!!!!!!!
έχασα εσένα ----- ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::love.:: ::love.:: ::love.:: ΜΗ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| |