Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132741 Τραγούδια, 271235 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Final immolation ( Αγγλικά )
Μελοποιημένο από εμένα και εκτελεσμένο από την μπάντα μου Coma Curve
[align=center][B][U]Final immolation[/U][/B]
I was always there
Under the light that is dimming
I was absorbed by my thoughts
That drove me to a dead end
I was emerged in your ashes
In my hands I held your silence
Left all alone to fight your nightmares
Left alone to heal your wounds
So....
I fade away close to you
I'I was burning close to you
But you never understood
As much as I trust you
As much as I loved you
I was always driving dead
To the final immolation
But now as much as I search in
In the darkness of your soul
Can't find a reason that is worth
Holding alive your existence
[I]Orlok Davis
2004[/I]
http://www.youtube.com/watch?v=J0wpVnQQdqQ
[/align]
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
4
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Έρωτας & Αγάπη
,
Συναισθήματα - Εικόνες
Ομάδα
Ελεύθερος στίχος - Ποίηση
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
Και αν ατενίζεις επί µακρόν την άβυσσο, τότε κι η άβυσσος αρχίζει να ατενίζει εσένα.
orlok Davis (Steve Davis)
©
18-11-2012 @ 12:12
orlok Davis
18-11-2012 @ 12:12
http://www.youtube.com/watch?v=J0wpVnQQdqQ
ΛΥΔΙΑ_Θ
18-11-2012 @ 13:10
http://youtu.be/q5iU2dwzGaA
::hug.::
monajia
18-11-2012 @ 15:39
So....
I fade away close to you
I'I was burning close to you
But you never understood
::theos.:: ::theos.:: ::theos.::
scarlet1977
18-11-2012 @ 16:42
As much as I trust you
As much as I loved you
I was always driving dead
To the final immolation
::1151.::
πολύ δυνατό !
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 18%