Μαυρομαντηλού 20-11-2012 @ 19:28 | Να σου πω εγώ για να σου λυθούν οι απορίες!!!!!!!!!!
Αν δεν ήσουν σ' αυτή την κόλαση, θεωρείς ότι έχεις μέσα σου ως άνθρωπος και χαραχτήρας, στοιχεία μοναδικά, σπουδαία, και πολύτιμα????? Υποθέτω πως απαντάς ΝΑΙ ... για να συνεχίσω το συλλογισμό μου.
Τώρα.... το ερωτημά μου::: Πιστεύεις ότι ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο άτομο, ρίχνοντας τη ζωή του σε μιά κόλαση, χάνει τα έμφυτα αυτα χαραχτηριστικά του???? Παύει να είναι έτσι ξεχωριστός μέσα του ?????Υποθέτω πως απαντάς ΟΧΙ... για να συνεχίσω το συλλογισμό μου.
Και τώρα έρχομαι στο άλλο πρόσωπο, αυτό που ... μένει κοντά σου. Πιστεύεις ότι δεν έχει αντιληφθεί τί άνθρωπος είσαι εσύ???? Ε, μάλλον σε ξέρει πολυ΄καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΝ που έχεις καταλάβει την αξία του, επειδή είναι τραβηγμένος σε κάποια προσωπική κόλαση.
άγγελε μου με λες μ´ αγκάλιαζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γαλαξίες καινούργιους μου τάζεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΕ ΛΕΕΙ ''ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ'' επειδή νιώθει για σένα ότι πραγματικά είσαι ένας άγγελος. Ο άγγελος ξεχωρίζει και στην κόλαση κορίτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γι' αυτό μην απορείς καθόλου!!!!!!!!!!!! Ο σύντροφός σου, έχει εκτιμήσει εσένα!!!!!!!!!!!! αυτό που είσαι είτε στην κόλαση είτε στον παράδεισο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σ' ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι εγώ προσωπικά θα ΄'εκανα ό, τι ακριβώς κανει και ο άνθρωπος σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. ΑΥΤΗ ΣΤΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠ'ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::love.:: ::love.:: ::love.:: | |