Μαυρομαντηλού 20-11-2012 @ 18:03 | πολλή φόρα πήρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στην αγάπη οι νικητές είναι δύο,
αλλιώς δεν αγαπάνε και οι δύο!!!!!!!!!!!!!!
Η αγάπη είναι αγώνας
Κι εμείς είμαστε αθλητές
Οι κανόνες είναι σκληροί
Μα η νίκη είναι η ευχή
!!!!!!!!!!! ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν δεν μπορείς να με προσέχεις
Αν δεν μάθεις συγνώμη να ζητάς
Αν δε παρακαλέσεις
--- ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΠΑΛΙ.... ισχύουν και για τους δύο. Εξάλλου λάθη , παρακάλια και συγγνώμες αφορούν στον κάθε άνθρωπο.
πάντως συναισθηματικά είναι καπως ελλειπτικό θα έλεγα, γιατί μοιάζει μονόπλευρο.
γράφεις μόνο για τον έναν......
::wink.:: ::smile.:: | |