Μαυρομαντηλού 22-11-2012 @ 17:08 | μα η ζωγραφια άλλη τροπή παίρνει..↲
η απουσία σκοτεινιάζει το όνειρο και γίνεται εφιάλτης..↲
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΑ,
γιατί δεν θα το αντέξεις για πολύ και θα ..... πάψεις να ''κοιμάσαι'', θα πάψεις να καταφεύγεις μόνο στα όνειρα νομίζοντας ότι ζεις, και επιτέλους θα ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
::yes.:: ::love.:: ::theos.:: | |