Μαυρομαντηλού 27-11-2012 @ 20:47 | Θα σου χαμογελάσω
εκατό φορές
...αν χρειαστεί
Χαμογέλασέ μου
μία...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NA XAΜΟΓΕΛΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΤΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::yes.:: ::yes.:: ::theos.:: | |