στριβολίζονται οι λέξεις σαν αερικά
τα σ'αγαπώ αρμενίζουν στο μυαλό
οι αισθήσεις αιωρούνται νωχελικά
απόψε και πάλι εσένα προσκαλώ
....
πριγκιπά μου γλυκιέ κι αγαπημένε
τ' ονείρου και της καρδιάς πλάνεμα
ουρανέ μου μακρυνέ και λυπημένε
τι δεν θά'δεινα για ένα σου χάιδεμα.
Υπέροχο!!!!
::yes.:: ::yes.:: ::yes.::