Μαυρομαντηλού 05-12-2012 @ 20:06 | Δίπλα στο φαράγγι του μεσονυκτίου
και πιο κοντά στο όνειρο της χαραυγής.!!!!!!!!!!!!!!! ΕΚΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Αντί αυτού κοιτά το ερπετό στ’ απέναντι τοιχίο
πίσω από τον κανόνα ενός δασκάλου μωρού.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΕΙΔΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΤΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!
ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΙΣΩΣ ΓΙ 'ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝΕΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::yes.:: ::theos.:: ::theos.:: | |