Μέσα από την αστραπή
Ξεπηδά ουράνιο τόξο
Απ' τα βλέφαρα βροχή
Με τον ήλιο σου θα διώξω......
Μέσα από το στεναγμό
Πάντα κλέβω τη χαρά σου
Καταπίνω το λυγμό
Και βουτώ στα όνειρά σου...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!