Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132760 Τραγούδια, 271256 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1253)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9278)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
όλα τα άλλα σκουπίδια
τα ίδια και τα ίδια
Μια ηλιαχτίδα Θεέ μου στα χέρια κρατώ
και είναι απο το φως το δικό Σου
όσα κι αν έχω για σένα κρατώ
τίποτε πια δεν αντέχω
χαθήκαν οι μέρες οι απατηλές
σε σένα μοιράζω τις μέρες
δεν θέλω πια να θωρώ αστραπές
δίπλα σου ήλιους μαζεύω
το καθαρό αγγιγμά Σου στα χέρια κρατώ
κι έτσι ζεσταίνω ελπίδες
εσένα πατέρα και αδελφό
και στα ζεστά σου μπράτσα με πήρες
κουρνιάζω ζεσταίνομαι και ξαναζώ
και δεν γυρεύω
πια τίποτε άλλο
κάθε μεγάλο και περιττό
δίπλα Σου πια δεν θα βάλω
όλα τα άλλα σκουπίδια
τα ίδια και τα ίδια.
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
3
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Αταξινόμητα
Ομάδα
Αταξινόμητα
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
ελπίζω αρα ζω, με αγάπη, κι η αγάπη ποτέ δεν χάνεται..
martin luther (Athina-Queen)
©
17-12-2012 @ 12:32
martin luther
17-12-2012 @ 12:33
::hug.:: ::hug.::
Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ
17-12-2012 @ 14:32
::yes.:: ::yes.:: ::yes.::
Mafioza
17-12-2012 @ 20:15
::theos.:: ::up.:: ::angel.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 17%