Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132741 Τραγούδια, 271229 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
κρυσταλλα καρδιας
Την καλημερα μου ...για ομορφη & τυχερη μερα..
Παράξενο
Τραγούδι απόψε
Στα χείλη μου ανεβαίνει
Σιωπή από κρύσταλλα καρδιάς
Με νότες την υφαίνει
Σβήνω αγάπες
& γιορτές
Σ’ ένα πηγάδι λησμονιάς
Δαγκώνοντας αστέρια
Σε μοναστήρια τ’ ουρανού
Όπως το βρέφος,
δαγκώνει
Την ρώγα
του βυζιού της μάνας του…
21/12/12
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
6
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Έρωτας & Αγάπη
Ομάδα
Ελεύθερος στίχος - Ποίηση
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
aprobleptos.blogspot.com..[ Να διαβαζεις τη σιωπη,να της δινεις στα χειλη ενα φιλι.)
aprobleptos (Γιώργος)
©
20-12-2012 @ 23:30
**Ηώς**
20-12-2012 @ 23:37
Δαγκώνοντας αστέρια
Σε μοναστήρια τ’ ουρανού ::blush.:: ::angel.:: εξαιρετικό!!!!!!!!!!!!
καλημέρα Γιώργη!
http://i280.photobucket.com/albums/kk176/rb_m1/mocompordosol.gif
nadin1974
20-12-2012 @ 23:37
Σιωπή από κρύσταλλα καρδιάς
Με νότες την υφαίνει..................
::theos.:: ::theos.:: ::theos.::
Γιωργο
υπεροχη εμπνευση!
καλο ξημερωμα!
ΚατεριναΘεωνα
21-12-2012 @ 01:56
Σβήνω αγάπες
& γιορτές
δε βαριέσαι μια ιδέα είναι οι γιορτές
για να μην πω κι οι πιο πολλές αγάπες
καλό ξημέρωμα !!!
mipezia
21-12-2012 @ 09:07
Πολύ ωραίο !!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα Γιώργο ! ::yes.:: ::yes.:: ::yes.::
Γιάννης Ποταμιάνος
21-12-2012 @ 13:45
Εξαιρετικό Γιώργο!!!!!
την καλημέρα μου
::yes.:: ::yes.:: ::yes.::
ierapostolos
22-12-2012 @ 18:20
.....Σιωπή από κρύσταλλα καρδιάς!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e9GtPX6c_kg
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 16%