ταπεινος ναρκισσος 21-12-2012 @ 17:19 | Σαν αυτή την έγνοια της έκ προιμίου εξάγνιστης συνάντησης
των πρωτάγγιχτων βλεμμάτων του της θαλπωρής,ο έρωτας
έμεινε προ πολλού στο αναπολό των χαμένων του,σαν
καρπός χρυσαφένιου σταχιού,ανεφέλετων ευκαιριών,
της στοργικής σαν χαρμοσύνου ευχής,μυρόβλητης σαν
θρησκευόμενου τα του μεθέξιου ευχής,απαντηχούσας
προσμονής!Καλό σου απογευμα!Καλά σου χαρούμενα,
χαμογέλεια Χριστούγεννα!
| |