αγάπη που ναι δυνατή
χωρίς να έχει ταίρι
είναι σα φύλλο μόνο του
μες της ζωής τ' αγέρι
είναι το νόημα ζωής
αυτό ζω για εκείνη
που είμαι δεντρό χωρίς νερό
και ήλιο να με ντύνει
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ..........
οι αγάπες οι δυνατές να βρεθούν μαζί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::love.:: ::xmas.:: ::yes.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο