Τα ψέματα οδηγούν στο καινούργιο, στο εκ νέου παλιό και γνώριμο.
Του αξίζειν η ανάγκη οδηγεί στο προσωπείο που θα πέσει με τα βάγια.
Παραμάνα που ποτέ δεν έγινε.
Όλα τα χθεσινά αλλαγμένα, οδηγούν στην ίδια αλλοτινή επόμενη μέρα.
Όλα τα δοκιμασμένα, χθεσινά ηδονο- πραγματοποιηθέντα,
παρουσιάζονται ως πιθανά
σημερινά πρωτο-σκεπτόμενα σημερινά πρωτο-γενόμενα.
Τρίζει το καράβι στο πρώτο κύμα.
Δεκαπενταύγουστος που μοιράζει
αντίδωρα,
αντίβαρα,
αντίψυχα...