Μαυρομαντηλού 04-01-2013 @ 19:11 | Ειναι τόσο μικρες οι νύχτες
οταν στα αληθεια αγαπάς~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κανεις ονειρα και ελπίδες
τους φοβους ολους τους ξεχνάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειναι τόσο μικρες οι νύχτες
Εσυ κανεις γιορτη τη μερα αυτη!!!!!!!!!!!!!!!!
μαζι σου πλεον δεν φοβαμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!
οταν θα ερθει το πρωι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΙΚΡΕΣ ΟΙ ΝΥΧΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ, ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::love.:: ::kiss.:: | |