smaragdenia 08-01-2013 @ 08:22 | Μετά από το όνειρο
Μου ήρθε ένα γράμμα
Ήταν από τοΚΕΠΥΟ
Και άρχισε το δράμα
ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ................ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ.............
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!
Α ΡΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ , ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΝΩ ΚΑΤΩ.........
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ.............ΚΟΥΡΑΓΙΟ...............
::yes.:: ::yes.:: ::yes.:: | |