monajia 18-01-2013 @ 19:06 | τωρα σε βρηκα μα παλι σε χανω
οσο κι αν θελω ξανα δεν σε φτανω
εσυ μου ζητησεσ να βρω καποιον αλλο
δακρυ στα ματια μου ποτε να μη βγαλω
μαζι σου εφυγε και η απλη καλημερα
που γεμιζε δυναμη την καθε μου μερα
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
::hug.:: ::hug.:: ::hug.:: | |