Kostas Houston 31-01-2013 @ 10:06 | Το θυμαμαι σα χθες! Aεκάκι εγω, Ολυμπιακός ο πατερας μου, ειιμασταν κάπου εκεί. Με είχε πιάσει μαύρη στεναχώρια και φύγαμε πιο νωρίς. Για το κακό μάθαμε στο σπίτι ενός φίλου στην Καλλιθέα που ο πατέρας μου έπαιζε πόκα μέχρι τα ξημερώματα.
Το ποιήμα σου υπέροχο και νοσταλγικό. Μου "μίλησε"!
Κρίμα για το φίλο σου και όλα αυτά τα νέα παιδιά που χάθηκαν τόσο άδικα τόσο πρόωρα. | |