Μαυρομαντηλού 31-01-2013 @ 20:18 | όλα αλλάζουνε πάλι
σαν σημάδι ζωής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σαν το φώς της αυγής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σαν κομμάτι καινούριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με έναν άνεμο ούριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
έχει όμως και πέτρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιατί ήμουνα φτεχτρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
μην μαυρίσει το αύριο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
και θα κάνω κουράγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΚΟΛΥΘΑ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΝΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΧΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΜΕ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::theos.:: | |